Wie ben ik

Even voorstellen: ik ben Marie-Claude, 43 jaar, afkomstig uit Canada. Ik ben zelf niet altijd fit geweest, ik weet hoe het voelt om onzeker en met tegenzin een sportschool binnen te stappen.

Links sta ik in 2012, de dag voor ik met behulp van een gastric bypass operatie koos voor verandering; Rechts sta ik weer, in maart 2017, bij mijn persoonlijk deadlift record (90kg x 3).

IMG_20170413_162307_730

Deze verandering was niet mogelijk geweest zonder de persoonlijke begeleiding die ik heb gekregen om fit te worden en door te blijven zetten mijn doelen te halen. Binnen een jaar na mijn operatie was ik in staat een super-sprint triathlon te volbrengen, iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Mijn coach zorgde door de jaren heen ervoor dat ik motivatie vond waar die voorheen nooit bestond.

Mijn ervaringen wil ik graag delen met anderen die voor dezelfde keuze staan en ze begeleiden zoals ik begeleid ben: Ik wil dit fantastische geschenk van een gezonder leven graag delen met anderen. Met een goede dosis inspiratie, motivatie, medeleven en humor wil ik jou — ja, jou! — helpen je doel te bereiken.

Opleiding

  • AALO Opleidingen: Fitness Trainer (level 1), Small Group Trainer (level 2), Fitness Master (level 3), Personal Trainer (level 4) (bezig); Kettlebell Trainer (level 1 &2)
  • Precision Nutrition Level 1 Certified
  • Université Laval: Bachelor of Science in Verpleegkunde

Werkervaring

  • Fit for Free Leiden Groenoord (Leiden, Netherlands) – Fitness Instructrice (Juli 2017 – heden)